FC Hjørring lever igen

Der er fortsat håb om overlevelse i 2. division i fodbold for FC Hjørring. Søndag aften hentede holdet en livsnødvendig sejr, da de hjemme slog OB med 3-2.

FC Hjørring førte med 2-0 efter 10 minutter, men holdet måtte alligevel ud i en gyser afslutning før sejren var hjemme. '

Thomas Hansen og Christian Christiansen gav hjemmeholdet en drømmestart mod nummer fire i 2. division. OB fik reduceret midt i halvlegen, men FC Hjørring kunne gå til pausen med en to måls føring, da Anders Dahl øgede til 3-1.

I 2. halvleg lignede det længe en 3-1 sejr, men OB fik reduceret med ti minutter igen. FC Hjørring holdt stand og vandt.

De tre point betyder, at FC Hjørring kun er et point fra en plads i sikkerhed. Holdet er dog stadig sidst i 2. division.