FC Hjørring slog tophold

FC Hjørring slog AB i en tæt kamp, hvor slutminutterne blev hektiske.

De fik brudt hjemmebanefortet Hjørring Stadion i sidste runde mod lokalrivalerne fra Hobro, men det fik de hurtigt bygget op på igen.

Søndagens modstander fra oprykningskandidaterne fra AB har ellers været stærkt spillende længe.

FC Hjørring lagde friskt ud og kom foran efter fire minutter ved Mikkel Rask, der sikkert bankede en dårlig forsvarsclearing i netmaskerne.

AB var spillemæssigt bedst, men hjemmeholdet havde lige så store chancer. Lidt blev dog udnyttet.

Kampen skulle helt hen til ni minutter før tid. Mikkel Rask sparkede frispark, og Jens Walthorp Sørensen, den tidligere AaB-målmand, kunne ikke holde skuddet. 2-0

AB fik reduceret tre minutter før tid, hvilket gav et stort pres på Hjørring målet de sidste minutter.

Resultatet blev 2-1 og FC Hjørring rykkede op på ottendepladsen i 1. division.