FC Outlaws kvinder i finale

Der var ikke mange der havde levnet FC Outlaws floorball-dameligahold nogen chance efter det store nederlag lørdag eftermiddag i Rødovre  på 1-7. Men i dag kom holdet stærkt igen.

- Vi har godt trætte efter den lange køretur i varme biler i går og var slet ikke klar til kampen.  Men efter en god snak i aftes og en ordentlig nattesøvn, fik vi justeret de ting vi gjorde forkert, udtaler holdleder Morten Luffe Pedersen i en pressemeddelelse.

 

- Det var heller ikke uvæsentlig, at vi fik Tina Jensen med igen i dag. Hun kunne af familiære årsager ikke være med lørdag, men var tilbage med fuld styrke i dagens kamp.

I dag vandt frederikshavnerne så den tredje semifinale i floorball-ligaen mod Rødovre 3-9 og går dermed videre med 2-1 i kampe..
 

Forude venter nu finalen, som spilles i Aalborg søndag d. 1. maj.

Modstanderen er ikke fundet endnu, men bliver enten AaB Floorball eller Frederikshavn Bulldogs. De afgør deres finalerunde mandag eftermiddag efter at have vundet en kamp hver.

Målscorerne for FC Outlaws: Karen Vester 4 mål, Tina Jensen 2, Annika Bengtsson, Agata Plechan og Agata Kolesinska hver 1 mål.


Seneste nyt

fra Nordjylland