FC Outlaws ligahold på plads

Der er nye spillere i truppen hos FC Outlaws Floorball trup til den kommende sæson. Efter Alex Jensen skifte til naboklubben, har der været arbejdet hårdt for at finde hans afløser til Frederikshavns Floorballtrup FC Outlaws

Landsholdsaktuelle Steffen Jensen har efter et år i AaB valgt at vende tilbage til FC Outlaws. Han skal være både spiller og sparringspartner for den nye unge cheftræner Ronny Knoph og være med til at give den unge trup erfaring og kampgejst.
 
Sammen med Steffen Jensen har FC Outlaws også erhvervet den målfarlige wing Nikolai Flyvholm (Flyve). Flyve kommer også fra AaB og har spillet sammen med Steffen Jensen i førstekæden i Aalborg. Outlaws tror på, at de to sammen kan give et gevaldigt løft i Outlaws' angrebsspil.
 
Også Christian Jepsen har meldt sin tilbagekomst til FC Outlaws fra Hjørring Hawks. Med sig har Jepsen taget sin lillebror Casper, som også spillede i Hjørring sidste år. Casper har været i ligatruppen i Brønderslev. Endelig har FC Outlaws fået tilgang af Jonas Risom, målmand, til erstatning for Mikkel Højbjerre, der skal studere i Aalborg.
 
Truppen tæller nu 20 udespillere og 3 målmænd.

Flere nyheder fra TV2 Nord