FCM-keeper om drop: Simpelthen for dårligt

Bolden forsvandt i solen for FCM-målmand Jonas Lössl, da han i Aalborg lavede en af sæsonens største brølere.

Først måbede tilskuerne på Nordjyske Arena, og så brød de ud i latter.

FC Midtjylland vandt 2-1, men onsdagens underholdning stod FCM's målmand Jonas Lössl for, da han ganske upresset lod bolden glide mellem sine hænder til AaB's 1-0-scoring.

- Jeg må ærligt indrømme, at bolden forsvandt for mig. Den forsvandt fuldstændig i solen, siger Jonas Lössl.

Skuddet kom fra AaB's unge Kasper Kusk og var hverken hårdt eller yderligt placeret. Derfor lagde Jonas Lössl sig også fladt ned efter kampen.

- Det er simpelthen for dårligt, og det er et tegn på mit held lige nu, siger han.

Til gengæld viste FC Midtjyllands spillere ingen tegn på falmet moral og allerede ni minutter senere udlignede holdet til 1-1.

Og efter 45 minutter kom træner Glen Riddersholm hen til Lössl for at rose ham for den friløber, han nappede inden pausefløjtet.

- Så er det fantastisk at mærke, det hold jeg er en del af. Den mentale styrke vi har, den team spirit. Og fansene - de råber mit navn, da jeg går ind til pausen, og de råber mit navn, da kampen er ovre. Det er fantastisk opbakning, siger Jonas Lössl.

Efter sidste rundes 2-2-kamp mod Silkeborg stod Jonas Lössl også og beklagede sin egen indsats - endda ved begge mål. De dårlige kampe har plettet hans selvtillid, men "så heller ikke mere", for Lössl må videre, som han selv siger.

- Jeg skal fandeme ikke lade det her slå mig ud. Lige meget om jeg laver en fejl i næste kamp, så ligger jeg mig fandeme ikke ned. Det gør jeg ikke.

- Jeg vil kraftedeme det her, og jeg vil være den bedste, siger han


Seneste nyt

fra Nordjylland