FCN giver Hobros sensationshold klaps i pokalen

Hobro gav FC Nordsjælland flere forskrækkelser, men klubben fra Superligaen vandt alligevel kampen.

Selvom man sensationelt er suverænt tophold i den næstbedste række, er det ikke nødvendigvis nok til at besejre et bundhold i Superligaen. Heller ikke på hjemmebane.

Det lærte fodboldklubben Hobro på den hårde måde, da holdet mandag aften blev sendt ud af pokalturneringen i kvartfinalerne.

FC Nordsjælland viste den nødvendige kynisme og vandt kampen 3-1, selvom holdet kunne være kommet bagud flere gange i første halvleg.

Her ramte Hobro gæsternes opstander ikke færre end tre gange, men kort før pausen var det i stedet FC Nordsjælland, der kom foran.

Mario Ticinovic udnyttede et flot oplæg på hovedstød fra Anders Christiansen til at tæmme bolden, hvorefter han flot sendte den i mål uden chance for Hobro-målmanden Jesper Rask.

Trods føringen var vicemestrenes træner, Kasper Hjulmand, ikke tilfreds i pausen, og det kunne man dårligt fortænke ham i.

FC Nordsjælland fik lidt mere styr på sagerne i anden halvleg, hvor holdet afgjorde kampen.

Cirka 10 minutter inde i halvlegen blev hollænderen Joshua John sendt af sted mod mål i venstre side, og han viste både god teknik og overblik, da han trykkede bolden diagonalt i mål med venstrebenet.

Senere i halvlegen kom Morten Nordstrand på banen, og det fejrede han ved at score til 3-0.

Hobro skal have ros for ikke at give op. Tobias Perch-Nielsen reducerede til 1-3 på hovedstød, og kort før tid ramte Dennis Høegh opstanderen.

Men det var ikke nok mod FC Nordsjælland, der kan drømme om at vinde pokalturneringen for tredje gang.