Fem Fortuna spillere i VM-truppen

Fortuna Hjørring har fem spillere med i den trup på 21 spillere, som landstræner Kenneth Heiner-Møller i dag udtog til VM i Kina i september.

Heidi Johansen er endnu ikke passeret i 3F ligaen i denne sæson for Fortuna Hjørring, og Fortuna-keeperen er en af nøglespillerne på Kenneth Heiner-Møllers VM-hold.

- Det er vigtigt, at Heidi Johansen gør det godt. Skal man klare sig godt i en slutrunde, så er det helt afgørende, at målmændene holde et stabilt, højt niveau, siger landstræner Kenneth Heiner-Møller.

Det danske landshold rejser 3. september til Kina for at deltage i den femte VM-slutrunde i kvindefodbold. Truppen på 21 spillere tæller fem spillere fra Fortuna Hjørring. Udover Heidi Johansen er det Janne Madsen, Johanna Rasmussen, Mariann Gajhede og Camilla Sand.

Danmark åbner mod Kina den 12. september i Wuhan. Tre dage senere møder vi New Zealand, før holdet slutter det indledende gruppespil af mod Brasilien den 19. september. Og der venter Danmark tre meget svære kampe.

- Vi kan håbe på, at Kina har får en masse opstartsnerver, når de nu skal spille på hjemmebane, men siden de har fået ny træner i foråret, har pilen peget meget opad, så der venter en meget svær modstander, siger landstræneren.

Kvindelandsholdets samles den 26. august op til venskabskampen mod Sverige, som holdet møder i Farum torsdag den 30. august klokken 18.30. Truppen flyver til Kina den 3. september og har således otte dage i Kina før det gør løs.


Seneste nyt

fra Nordjylland