Fem personer sigtet for ulovligt spil

Fem personer er nu sigtet i sagen om det ulovlige kasino, der blev afslåret sent torsdag aften i Nørresundby. Også 12.000 kroner og store mængder af dåseøl, -sodavand, vin og spiritus er blevet beslaglagt

Spillebule professionelt indrettet

Nordjyllands Politi er overrasket over det syn, der mødte specialpatruljen og SKAT sent torsdag aften, da de overraskede flere personer i gang med at spille ulovligt spil i en udlejningsejendom i Nørresundby.

Alt var sat i system, der var to store spilleborde, der var rigtige jetoner og en croutier til at lede spillet, og lokalet var indrettet som var det et officielt og lovligt spillested.

Vicepolitikommissær Karsten Højrup Kristensen er overrasket.
 
- Jeg har ikke oplevet noget lignende, det var indrettet som et officielt spillested, og jeg tror, det gennem tre måneder har været brugt som sådan, ulovligt, siger han.

Politiet ransagede torsdag aften stedet, Voerbjergvej i Nørresundby, efter det gennem længere tid har været i politiets søgelys.

- Da vi kommer ind i lokalet, ser vi, at et spil er i gang, så man må sige, at de blev taget på fersk gerning, siger vicepolitikommissær Karsten Højrup Kristensen.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland