Fest for fleksjobbere

I dag var fleksjobbere fra hele Nordjylland samlet i Aalborg for at få ny inspiration til, hvordan man kommer i arbejde.

For mange flexjobbere er det en stor udfordring at finde et arbejde med de fleksible rammer, der er nødvendige. Det kender Jonas Bilstrup alt til. Derfor var han i dag taget med til jobfest i Aalborg for flexjobbere.

- Jeg er her for at få inspiration til at få et fleksjob. Nu har jeg gået ledig i jeg ikke hvor lang tid, så jeg får erfaringer fra de andre fleksjobbere, og ser hvad de gør, siger Jonas Bilstrup fra Terndrup.

Ud over netværk og ny inspiration fik deltagerne også gode råd fra en headhunter og en karrierevejleder. Fleksjobber Netværket, der står bag arrangement, håber, at flere flexjobbere kommer i arbejde.

- Ved at give dem nogle værktøjer til at fin-tune deres mindset til at sige: Det er rigtigt, at du måske har nogle udfordringer, men her er nogle værktøjer, du kan bruge til at komme på arbejdsmarkedet, siger Knud Kjølhede Petersen, der er stifter af Fleksjobber Netværket.

- Fleksjobs hænger ikke på træerne. Når man ser på jobannoncerne, så står der ikke fleksjob, det er noget du skal oprette selv, så på den måde er det rimeligt svært, siger Jonas Bilstrup.


Seneste nyt

fra Nordjylland