Fest- og købeglade nordjyder fejrer jubilæum

03:01

Foto: Esben Toftdahl Olesen

1 af 2

Europahallen i Aalborg Kongres og Kulturcenter kunne søndag fejrer 25 år jubilæum. Det blev gjort med kræmmermarked og auktion.

Omkring 2500 nordjyder besøgte søndag Europahallen i Aalborg Kongres og Kultur Center(AKKC). Der var budt til åbent hus for at fejre Europahallens 25 års jubilæum.

- Det er et slags kræmmermarked. Vi har alt muligt nede i kælderen, alt mulig udstyr fra revyerne. Så kunne vi jo lige så godt rydde op og gøre folk glade til billige penge, siger Ernst Trillingsgaard, der er direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center.

AKKCs medarbejdere havde været i gemmerne for at finde effekter frem til kræmmermarked og auktion med Henrik Lykkegaard og Trilles Hjørne.

Allerede inden dørene blev åbnet klokken 13, stod handleglade nordjyder i lang kø, for der var rift om de mange specielle ting på markedet.

Udover marked og auktion, var der også underholdning fra blandt andet Grease-truppen, der gav en smagsprøve på deres forestilling.

Overskuddet fra handelen går ubeskåret til Røde Kors og Dansk Flygtningehjælps projekt, Lokalsamfundet bygger bro, og til Barnets Blå Hus.

Flere nyheder fra TV2 Nord