Festival får største overskud i fem år

- Det største problem er at gøre det bedre næste år.

To dage med koncerter i Frederikshavn resulterer med stor sikkerhed i flotte tal på bundlinjen.

- Vi har endnu ikke et præcist tal, vi kan melde ud, men der er ingen tvivl om, at vi laver det bedste resultat siden 2009, hvor Nephew allerede kl. 14.00 samlede 9.000 mennesker, fortæller Casper Høgsted fra Sportens Venner til Kanal Frederikshavn.

Rock i Frederikshavn var totalt udsolgt, og til familiekoncerten 2. pinsedag kom 3500 publikummer for at se Rasmus Seebach og Christopher. En gruppe piger kom endda helt fra Sønderjylland natten til mandag for at være først inde til koncerten med Christopher, skriver Kanal Frederikshavn.

Det flotte antal publikummer gav også udslag i ølsalget. Her solgte man 2000 liter øl mere end sidste år. Det svarer til en omsætning på 200.000 kroner.

Men når noget kommer ind, skal det også ud, og på det punkt var koncerterne udfordret.

Tilstoppede toiletter gav ekstra arbejde til den tilkaldte kloakmester, men hans arbejdsbetingelser var meget vanskelige da kloaksystemet på Knivholt er af ældre dato.

- Vi har allerede aftalt med Knivholt og Frederikshavn Kommune, at vi skal have løst dette problem inden næste års arrangement, lover Casper Høgsted overfor Kanal Frederikshavn.

- Vi spinder ikke guld på arrangementet, men det giver også overskud, og vi har kun fået roser, fortæller Casper Høgsted.


Seneste nyt

fra Nordjylland