Mette Frederiksen afslører: Fik madforgiftning i Nordjylland

Mette Frederiksen fortæller i en video optaget fra sin sygeseng, at hun har været syg, siden hun besøgte Nordjylland i fredags.

Fredag besøgte Mette Frederiksen Nordjylland. Hendes besøg startede på Nørresundby Gymnasium og herefter besøgte hun virksomheden De Forenede Dampvaskerier i Aalborg.

Så gik turen til gågaden i Aalborg, hvor hun delte roser ud, og slutteligt skulle hun deltage i et fællesspisnings-arrangement i Frederikshavn sammen med borgmester Birgit Hansen.

Hun overnattede i Aalborg, men i løbet af natten kunne hun mærke, at noget var helt galt.

- Jeg vågnede midt om natten ved, at jeg var badet i sved, og den var helt gal. Og jeg vil også gerne give en undskyldning til Jer, jeg spiste morgenmad med, for jeg sagde ikke så meget, som jeg plejer, fortæller Mette Frederiksen i videoen.

quote Jeg vågnede midt om natten ved, at jeg var badet i sved, og den var helt gal.

Mette Frederiksen, formand for Socialdemokratiet

Trods ubehaget fortsatte Mette Frederiksen dog med programmet for dagen, og hun tog med valgbussen, som skulle til Viborg. Men undervejs på turen begyndte hun at kaste op.

- Og det har jeg gjort lige siden, så jeg ligner noget, der er fuldstændig og aldeles løgn, lyder det fra en tydeligt udmattet Mette Frederiksen.

Hun understreger dog, at hun satser på at være klar til valgkamp fra på torsdag.

Du kan se hele Mette Frederiksens hilsen fra sygesengen her. 


Seneste nyt

fra Nordjylland