Fik ødelagt sin bil af muligt stenkast: Vi føler os meget heldige

Jesper Sørensen fra Frederikshavn fortæller nu om sin køretur i tirsdags, hvor han fik smadret sin bil af et muligt stenkast fra en motorvejsbro.

- Vi har besluttet os for ikke at tænke på, hvad der kunne være sket - vi betragter os bare som heldige.

Sådan lyder det fra Jesper Sørensen, frederikshavner og administerende direktør for Amanda Seafoods. Det var ham, der førte den bil, der i tirsdags blev ramt af et muligt stenkast, da han var på vej fra Frederikshavn til Århus.

- Vi kører på motorvejen og passerer afkørslen ved Sæby S, og det i øjeblik, vi kører under motorvejsbroen, lyder der et højt bragt. Rent instinktivt tænker jeg, at det er et stenslag, men det går hurtigt op for mig, at der er tale om noget mere alvorligt, siger Jesper Sørensen i et interview til TV2 News.

Jesper Sørensen og hans kone var på vej til en familiefrokost, da de pludselig bliver ramt af en større genstand, der laver hul i taget og får det til at revne på tværs af bilen. Politiet har siden efterforsket området omkring motorvejsbroen med en mistanke om, at der er tale om endnu et stenkast. 

- Det er nærlæggende at tro, at det er en tilsigtet handling i kraft af de tidligere episoder, der har fundet sted i Danmark. Det kan selvfølgelig ikke udelukkes, at der tale om en genstand, der er faldet fra en bil, der er passeret, men lige nu tænker jeg det værste, siger Jesper Sørensen.

Politiet er lige nu i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ulykken og har både haft hundepatruljer og flere betjente ude for at sikre beviser fra gerningsstedet. Episoden er det seneste i en række af sager, hvor bilister er blevet ramt af stenkast fra motorvejsbroer, hvor politiet i flere tilfælde mistænker ukendte gerningsmænd for bevidst at sigte efter bilisterne.

- Vi kan kun gisne om, hvad der kunne være sket. Hvis nu mit udsyn var blevet spærret af den her genstand, så er det ikke til at sige, hvad der kunne være sket. Vi kørte jo trods alt på motorvejen, og der kørte mange biler tæt ved os, siger Jesper Sørensen.

- Vi sad ikke og frygtede, at det skete, men man er opmærksom på det, og det ligger da i baghovedet. Vi kunne også se på tilbagevejen, at flere af de modkørende tændte det lange lys, når de kørte mod en motorvejsbro, så folk er opmærksomme på, at det kan ske, fortsætter han.

En bilist slap med skrække, da hans bil blev ramt af en sten på motorvejen ved Sæby

Seneste nyt

fra Nordjylland