Finsk cheftræner til White Hawks

53-årige finske Jari Pasanen er Frederikshavn White Hawks’ nye træner.

Det bliver en finne, der skal stå i spidsen for Frederikshavn White Hawks fremover. 53-årige Jari Pasanen, som de seneste fem år har været cheftræner i DEL-ligaen i Tyskland, skal nu være med til at udvikle spillerne i Frederikshavn White Hawks.

- Vores research har vist, at Jari er en meget anerkendt og dygtig træner i DEL-ligaen, og vi er naturligvis stolte over at trække en så stor top-træner til den danske liga og Frederikshavn, lyder det fra Elite Nord i en pressemeddelelse.

Jari Pasanen blev afskediget midtvejs i den forgangne sæson i DEL-ligaen, men ifølge Elite Nord er det ikke et udtryk for, at han mangler trænerkvaliteter.

Gennem de seneste fire uger har mange forskellige trænere været oppe og vende i Frederikshavn White Hawks, som har fået flere henvendelser fra tidligere cheftrænere i diverse ligaer. Og valget endte altså med at falde på Jari Pasanen.

- Vi havde naturligvis nogle vigtige kriterier, som skulle opfyldes, herunder at den kommende cheftræner blandt andet skulle være dygtig til at udvikle unge spillere og igangsætte en opbygning af et nyt hold, som ikke nødvendigvis skulle toppe allerede i næste sæson, lyder det fra Elite Nord.

Jari Pasanen har allerede været på besøg i Frederikshavn. Han er nu gået i gang med at gennemgå truppen fra sidste sæson med henblik på at opbygge det nye hold.


Seneste nyt

fra Nordjylland