Fire mænd anholdt i narkosag i Aalborg

Fire mænd i alderen 23 til 27 år er anholdt i Aalborg, sigtet for salg af narkotika og for at have besiddet 800 gram kokain.

Fire mænd i alderen 23 til 27 år blev tirsdag anholdt ved en større ransagning, foretaget af Nordjyllands Politi, i Aalborg.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse. 

Politiet forklarer, at man i maj måned fik et tip om en garage i Nørresundby, hvor der skulle befinde sig narkotika.

- Det viste sig at være korrekt. Vi fandt 400 gram kokain og et større kontantbeløb. Derefter satte vi massivt ind med efterforskningen, siger Casper Jacobsen, politikommisær hos Nordjyllands Politi.

Den videre efterforskning førte til, at politiet tirsdag kunne foretage anholdelsen af de fire mænd, der har alderen 23, 23, 24 og 27 år, og alle er bosiddende i Aalborg-området. Der blev i samme anledning foretaget ransagning af fire adresser i Aalborg området.

- Sigtelsen lyder på salg af narkotika og for at have besiddet ikke mindre end 800 gram kokain med henblik på videre overdragelse, siger Casper Jacobsen.

Har droppet sigtelsen mod den ene

De to af mændene - den 24-årige og den ene 23-årige - er onsdag klokken 11 blevet fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Den ene erkender forholdet, mens den anden nægter sig skyldig.

De øvrige to af mændene - den 27-årige og den anden 23-årige - er løsladt. Dog opretholder politiet sigtelsen mod denne 23-årige. 


Seneste nyt

fra Nordjylland