Fire ud af fem skader kvit

Efter en Superliga-kamp mod FC København og en træningskamp mod Brøndby IF kom AaB op på i alt fem skadede spillere. De fire af dem er småting, men Kasper Bøgelund plages formentlig den næste måned af en fibersprængning.

Mens meget af fokus har været på søndagens skandalekamp mellem AaB og FC København, så har et par skadede AaB-spillere trisset rundt med et par småskader siden kampen.

Chris Rolfe og Nicolaj Thomsen går i øjeblikket begge rundt med en forstuvet ankel, men begge ser ud til at blive klar til at træne igen inden ugen er omme. Samtidig har Rasmus Würtz slået brystbenet og ribbenene, men holdets træner, Kent Nielsen, forventer ligeledes, at han også er klar om nogle dage.

Senest måtte Jeppe Curth udgå med en skade i går, da AaB's reservemandskab mødte Brøndby IF's reservehold. Den skade er han dog allerede kvit, og kunne i dag træne med resten af holdet helt uden problemer. Det oplyser klubben til aabsport.dk.

Mindre heldig er Kasper Bøgelund, som har pådraget sig en fibersprængning i lysken, og derfor ikke forventes at vende tilbage på græsset før om en måneds tid.


Seneste nyt

fra Nordjylland