Fire V-folk trak sig

Efter den seneste tids uro trak fire medlemmer af Venstres kandidatbestyrelse i Himmerlandskredsen sig torsdag aften fra deres poster.

Fire medlemmer af kandidatbestyrelsen i Venstre i Himmerlandskredsen valgte på et bestyrelsesmøde torsdag aften at trække sig. Én af dem er også formand Niels Juel Nielsen.

Den seneste tid har Venstres kandidatbestyrelse i Himmerland været præget af uro. Kandidatbestyrelsen består af otte medlemmer, fire fra Rebild og fire fra Vesthimmerland.

De to grupper har været uenige om, hvem der skulle repræsentere kredsen ved det kommende folketingvalg. Formand for bestyrelsen Niels Juel Nielsen og de tre andre medlemmer, der trak sig torsdag, har arbejdet imod, at den siddende kandidat Per Bisgaard skulle fortsætte som folketingskandidat. Men da medlemmerne genvalgte Per Bisgaard som, valgte de fire medlemmer - inklusive Niels Juel Nielsen - altså at trække sig.

- Jeg havde forventet, at det ville blive den afgørelse, sagde Per Bisgaard efter mødet.

Han ser optimistisk på fremtiden:

- Nu er det så op til organisationen at finde ud af, hvordan vi kommer videre herfra. Jeg håber, at de to kommuneforeninger i fordragelighed får udpeget en ny kandidatbestyrelse, som gerne vil arbejde for, at vi får et folketingsmedlem i Himmerland igen., sagde han.


Seneste nyt

fra Nordjylland