Fjerritslev Gymnasium fejrer 40 års jubilæum

Fjerritslev Gymnasium har indtil videre haft mere end 4000 elever i sin tid som gymnasium.

quote Det er en super lejlighed til at komme tilbage og møde sine gamle venner og fejre det fuldstændigt fantastiske gymnasium

Mette Møller

Lørdag aften kunne Fjerritslev Gymnasium fejre hele 40 år som uddannelsesinstitution, da dørene var slået op til mad, vin, dans og livemusik. 

Skolen havde første åbningsdag i 1979 og har siden haft mere end 4000 elever. Til festen lørdag var 1100 af dem dukket op for at fejre skolen.

To af de elever, der var blandt de første årgange, og som var mødt op til lørdagens fest, var Mette Møller og Dorrit Kastrup, der stadig er veninder den dag i dag.

- Det er fuldstændig fantastisk. Det er en super lejlighed til at komme tilbage og møde sine gamle venner og fejre det fuldstændigt fantastiske gymnasium, siger Mette Møller.

- Det er dejligt at have nogen, man har fulgtes med i så mange år, siger Dorrit Kastrup.

Stor lokal opbakning

En af aftenens andre gæster var rektoren på skolen, Bjarne Edelskov Nielsen, der glædede sig over det store fremmøde.

- Det er et enormt privilegium. Der er rigtig mange elever, der er blevet sendt ud gennem dørene med en hue fra Fjerritslev Gymnasium. Der er mange elever, der bakker op om det foretagende, og det er vi rigtig glade for, siger Bjarne Edelskov Nielsen.

- Vi er glade for, at vi har en god lokal opbakning, der er meget politisk bevågenhed omkring os, og kommunen bakker også meget op om Fjerritslev Gymnasium, og det er vi rigtig glade for.


Seneste nyt

fra Nordjylland