Fjord Line sejler mod rekordår

Rederiet Fjord Line, som blandt andet sejler mellem Hirtshals og Norge, kommer ud af tredje kvartal med et overskud, der er fire gange så stort, som det rederiet præsterede i samme periode sidste år.

Det går godt for det norske rederi Fjord Line, som blandt andet sejler mellem Hirtshals og Norge. Rederiets omsætning voksede med 29 procent i tredje kvartal, og overskuddet er fire gange så stort som i samme periode sidste år.

- Vi er godt tilfredse med tredje kvartal og resultaterne frem til nu. Alle de tre ruter gør det godt, og stadig flere sætter pris på at rejse med den yngste og mest moderne flåde inden for cruisefærgesegmentet i Europa, siger Rickard Ternblom, koncernchef i Fjord Line A/S, i en pressemeddelelse.

I de første ni måneder af 2016 har passagerantallet været ni procent højere end i samme periode sidste år, og det har sammen med en stigning i godstrafikken været med til at øge rederiets omsætning markant. Fjord Line kommer ud af tredje kvartal med et overskud på 165,7 millioner norske kroner, hvilket svarer til et overskud på 135,4 millioner danske kroner.

- Omsætningen for 2016 kommer til at blive den bedste i selskabets historie, og vi vil også se en kraftig resultatforbedring sammenlignet med sidste år. Samtlige af vores fire skibe viser vækstresultater, og det var en historisk milepæl for os, da vi allerede i september markerede, at vi havde fragtet mere end en million gæster, siger Rickard Ternblom.

Fjord Line sejler fra Hirtshals til Kristiansand, Stavanger, Bergen og Langesund.


Seneste nyt

fra Nordjylland