Flere BR-butikker åbner i Nordjylland

Nordjyderne får yderligere to BR-butikker, som kommer til at ligge i henholdsvis Hjørring og Skalborg. Butikkerne åbner i næste uge.

Der var ikke meget, der tydede på, at Fætter BR skulle fortsætte med at være en del af bybilledet i Nordjylland, eller resten af Danmark for den sags skyld, da kæden i december gik konkurs.

Siden har meget ændret sig. Salling Group har overtaget den konkursramte legetøjskæde og løbende genåbnet flere af de lukkede butikker heriblandt BR-butikken på Algade i Aalborg.

I næste uge åbner der så yderligere to BR-butikker i det nordjyske. Den ene kommer til at ligge i Hjørring, mens den anden åbner i Skalborg.

– Det er helt fantastisk at åbne nye legetøjsbutikker, og vi er meget glade for den modtagelse, BR har fået i de byer, hvor vi allerede har åbnet. Vi håber, at der også denne gang vil være masser af nordjyske børn, som vil være med til at gøre butiksåbningen til en helt særlig dag, fortæller Charlotte From, der er kædechef i BR.

Plads til at afprøve legetøj

En del af indretningen vil ligne de velkendte BR-butikker, men i butikkerne er der også mere plads, end i nogle af de lidt mindre BR-butikker, der typisk ligger i gågader og centre. Der bliver derfor plads til at skabe universer, hvor legetøjet kan afprøves af små og store legebørn i butikkerne.

Butikschef Morten Amtrup Jørgensen bliver daglig leder i den nye BR-butik i Skalborg, der åbner den 29. april, og han glæder sig meget til at komme i gang.

– Vi står klar med et stærkt team, og nu glæder vi os helt vildt til at den glade Fætter BR kommer og åbner butikken. Vi håber, at rigtig mange børn vil komme og være med til at gøre dagen til noget helt særligt.

Også butikschefen i Hjørring ser frem til at åbne sin BR-butik. Han må dog vente en dag længere end sin kollega i Skalborg med at åbne.

– Det er jo tydeligt, at børnefamilier har savnet en fysisk legetøjsbutik i området. Så vi ser meget frem til åbningen og mangler bare alle de glade børn, for at butikken får den helt rigtige stemning, fortæller Christian Fogh Mikkelsen, som skal stå for butikken i Hjørring.

Programmet for åbningerne

Aktiviteter på åbningsdagen den 29. april, Løven 2, Skalborg:

Kl. 12:

Dørene åbner – snoren klippes over

VIP indgang til børnene med rød løber

Mød Fætter BR

Børn kan gennemføre en hinkesti og få et BR diplom + BR medalje

Gave til de første 100 børn
 

Aktiviteter på åbningsdagen den 30. april, Bispetorv 4, Hjørring:

Kl. 12:

Dørene åbner – snoren klippes over

VIP indgang til børnene med rød løber

Mød Fætter BR

Børn kan gennemføre en hinkesti og få et BR diplom + BR medalje

Gave til de første 100 børn

 


Seneste nyt

fra Nordjylland