Flere restriktioner efter skandalekamp

Selvom det var 24 af hjemmeholdets fans, der søndag blev anholdt, så kan skandalekampen mellem AaB og FCK få konsekvenser for fans til udebanekampe.

Det får konsekvenser, at fodboldfans fra begge hold gik amok til søndagens mellem AaB og FCK.

- Den her episode betyder, at vi bliver nødt til at intensivere de debatter, vi har, mellem klubberne om at håndtere det her. Spørger man eksperterne, så gør vi alle de rigtige ting. Men derfor kan vi jo ikke acceptere sådan noget som i Aalborg, siger Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, til Ekstra Bladet.

Nordjyllands Politi mente ellers, at de var godt forberedt på kampen.

- Men vi kan jo ikke gøre noget, hvis de bryder vores aftaler, siger vicepolitikommissær John Henriksen til TV2/Nord og han bliver bakket op af formanden for Divisionsforeningen.

- Vi har intensiveret dialogen med fansene, men samtidig er der så nogle fans, der ikke ønsker den dialog. Det er bare sådan, at der er ting, der er ulovlige i Danmark. Det omfatter blandt andet afbrænding af fyrværkeri, og det kan vi ikke tillade på stadion uanset hvad, for det er ulovligt i samfundet. Man kan ikke sætte sig ud over loven, bare fordi man træder ind på et stadion, fastslår Claus Thomsen til Ekstra Bladet.

Uroen kan i yderste have konsekvens for fans til udekampe.

- Jamen, så må vi overveje andre tiltag. Skal vi have et register af samtlige tilhængere, der ønsker at tage til udebane-kampe. Det vigtigste er, at vi gør det rigtige nu, for ellers risikerer vi at komme til at gøre mere skade end gavn, konstaterer Claus Thomsen Ekstra Bladet.


Seneste nyt

fra Nordjylland