Fløj-profil forlader Bette Balkan

Venstrefløjen Kasper Kvist forlader Mors Thy Håndbold til fordel for ukendt klub.

- Vi er rigtig, rigtig kede af, at Kasper forlader os - Kasper har jo været ligaens måske bedste venstre fløj indtil videre i denne sæson, så det er klart at vi begræder at Kasper har valgt andre udfordringer.

Sådan lyder det fra Mors Thy Håndbolds sportschef Lars Svane Nielsen om bruddet med Kasper Kvist, der skifter til en endnu ukendt klub efter at have spillet for Mors Thy siden sommer.

- Vi synes selv, at vi har strakt os langt i forhandlingerne og var egentlig enige om en ny kontrakt, så vi må sige at det er lidt med blødende hjerte at vi skal sige farvel til Kasper, fortsætter sportschefen, der ikke er i tvivl om at han vil slå til, hvis chancen for at vinde Kvist tilbage, skulle byde sig.

Hovedpersonen selv understreger, at han på den korte tid, han har været i klubben, har haft det godt.

- Jeg var rigtig glad for, at Mors-Thy Håndbold valgte at give mig chancen i sommers, og at de troede på mine evner som håndboldspiller, hvilket jeg er dem evigt taknemmelig for. Jeg har valgt at skifte klub af personlige årsager, og på ingen måde fordi jeg har været utilfreds med min tilværelse i Mors-Thy håndbold, siger Kasper Kvist.


Seneste nyt

fra Nordjylland