Floorball-medaljer til Vendsyssel og AaB

Både Floorball-holdet BFC Vendsyssel og AaB-Floorball kan glæde sig ved at have hevet medaljer hjem.

AaB Floorbaal spillede lørdag mod de forsvarende meste fra Århus FK i kvindernes floorballfinale, og i tredje periode fik de udlignet, så der stod 3-3. Kampen måtte derfor ud i forlænget spilletid. Her lykkedes det desværre ikke for for holdet at præstere tilstrækkeligt, og de måtte se sig slået. De vandt dog en flot sølvmedalje for deres besvær.

Herrerne fra BFC Vendsyssel kunne også lørdag gå hjem med en medalje, efter bronzekampen mod Sunds Seahawks. Vendsyssel lagde bedst ud og kunne runde første periode af med tre mål mod modstandernes nul. I anden periode blev der byttet om på rollerne, og således kunne begge hold gå ind i anden periode med tre mål på kontoen.

I tredje periode sikrede Vendsyssel sig sejren og en bronzemedalje med 5-4 mod Sunds.