Flov Morten Stig: Forkert hold rykkede op

Dansk Håndbold Forbund kom ved en fejl til at lade det forkerte hold rykke op. Forbundet beklager pinlig fejl.

Dansk Håndbold Forbund har dummet sig godt og grundigt, da forbundet ved en fejl har ladet det forkerte hold rykke op.

Fadæsen skete, da den turneringsansvarlige i forbundet tilbød Rødovre HK en plads i 1. division, da IF Stjernen i sidste uge havde meddelt, at man ikke ønskede at deltage i næste sæson.

Problemet var bare, at det ikke var Rødovre, men Vendsyssel Håndbold, der stod øverst på DHF's egen liste over reservehold til den pågældende række.

- Dansk Håndbold Forbund arbejder dagligt så fokuseret og målrettet, som det er os muligt, på at professionalisere vores virksomhed, så vi ad den vej kan optimere forholdene for alle danske håndboldklubber og dermed også for de enkelte udøvere. Set i det lys er en sag som denne ikke alene pinlig, men helt uacceptabel, siger generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, Morten Stig Christensen, i en pressemeddelelse.

- Vi kan kun beklage hændelsesforløbet over for samtlige involverede - ikke mindst naturligvis over for Rødovre Håndbold Klub - og fremadrettet bestræbe os maksimalt på at undgå gentagelsestilfælde, siger Morten Stig Christensen videre.

Fejlen er efterfølgende blevet korrigeret, så Vendsyssel Håndbold nu har fået tilbudt en plads i næste sæsons 1. division for kvinder.

Et tilbud, Vendsyssel Håndbold har accepteret.


Seneste nyt

fra Nordjylland