"Flyt til Frederikshavn"-kampagne godt fra start - cv'er strømmer ind

Foto: Per Frank Paulsen (Arkiv)

På bare to uger har Frederikshavn Kommune modtaget 100 cv'er fra højtuddannede, der er klar til flytte nordpå, som del i kampagnen Move North.

Frederikshavn Kommunes nye tiltrækningskampagne henvender sig til en helt specifik målgruppe - de højtuddannede. For havnebyen langt mod nord har masser at tilbyde akademikere, som gerne vil gøre karriere.

Det er også ved at gå op for de højtuddannede i resten af landet. På bare to uger har Frederikshavn Kommune modtaget 100 cv'er, som er blevet uploadet på kommunens kampagnesite, movenorth.dk. 

Cv'erne er nu ved at blive gennemgået, og flere er allerede sendt videre til relevante virksomheder til nærlæsning.

Men der er stadig mange job at søge i Frederikshavn Kommune for interesserede.

- Vi oplever stor interesse både fra højtuddannede og fra virksomheder, og der kommer løbende nye job til, så vi synes, vi har fået en god begyndelse på det her lange seje træk, som vi kalder det, at tiltrække arbejdskraft og tilflyttere til Frederikshavn Kommune, siger Kåre Holdt Madsen, som er tiltrækningskoordinator i Frederikshavn Kommune.

- Vi er begyndt med den teknisk og maritime branche, men der er jo rigtig mange virksomheder, som kan tilbyde karrieremuligheder i mange forskellige brancher. Ved første gennemgang af de mange henvendelser, kan vi se, at hvis man som virksomhed mangler højtuddannet arbejdskraft, så er man meget velkommen til at kontakte mig, for så kan det være, at flere af de mange cv'er kan blive delt ud, tilføjer Kåre Holdt Madsen.

Han er ny i stillingen som tiltrækningskoordinator, der også går under navnet "mover". Hans job er at skabe virksomhedsnetværk og yderligere indsatser for at komme i kontakt med potentielle tilflyttere og arbejdskraft.

Flere nyheder fra TV2 Nord