Flyvende AaB tager hjemmesejr mod Lyngby

Søndag ser det ud til, at AaB er ved at komme op i gear, efter de tog en sikker hjemmebanesejr 3-1 over Lyngby Boldklub.

AaB ser ud til at være på vej tilbage i form, efter de søndag hev en sejr hjem 3-1 mod Lyngby på Aalborg Portland Park.

Efter de første 22 minutter var gået, kunne AaB indkassere det første mål, da Jakob Ahlmann laver et flot indspark til Pavol Šafranko, der header bolden ind bag keeperen.

Blot otte minutter senere kommer Jakob Ahlmann selv på tavlen, da han løber helt fri på banens venstrekant og sparker den ind på en forsvarsspiller, der sender bolden i vejret og ind i målet.

Langt inde i anden halvleg kan AaB gøre ydmygelsen for Lyngby komplet, da Magnus Christensen gør det til 3-0. Få minutter senere får Lyngby dog lidt oprejsning, da Mayron George reducerer til 3-1.

Sæsonen er ellers startet skidt ud for AaB, der inden søndagens brag mod Lyngby indtog en skuffende 11. plads i Alka Superligaen.

Efter sejren mod Lyngby rykker AaB indtil videre op på en 7. plads, inden 10. spillerunde er blevet afgjort for alle holdene.