Fodboldekspert tror AaB henter ny træner i udlandet

TV2 Nords fodboldekspert Hans Peter Rytter skyder på, at AaB har en ny træner i kikkerten, og at det sandsynligvis bliver en fra udlandet.

Det kom måske nok bag på både AaB-spillerne og Morten Wieghorst selv, at han ikke længere er cheftræner i AaB efter at være blevet præsenteret for en fyreseddel mandag.

Men ifølge TV2 Nords fodboldekspert, Hans Peter Rytter, er det ikke en belsutning, AaB-ledelsen har taget over weekenden.

- De har i lang tid vidst, at han ikke skulle fortsætte efter at kontraken udløber til sommer. Så tror jeg, at de den sidste måned har vidst, at de ville skille sig af med ham allerede her i vinterpausen, og efter de seneste kampe, tror jeg man har valgt at sige, ok det kan ikke gå værre end det gør i øjeblikket med det ene point man skraber til sig en gang imellem, så vi giver assistenttræneren Jacob Friis chancen i de tre sidste kampe, siger Hans Peter Rytter.

Ny skal AaB så på trænerjagt, og også i den henseende mener Hans Peter Rytter ikke, at AaB er helt uforberedt.

- De siger, at nu går de i gang, men jeg er ikke i tvivl om, at de har kigget længe. Det er ikke sikkert, de har haft nogle kontakter, men de har kigget længe. Jeg tror allerede nu, at de har noget i kikkerten. Jeg tror under ingen omstændigheder, at Jacob Friis fortsætter, siger han.

Kun tiden vil vise, hvem AaB faktisk ender med at placerer i trænersædet, men Hans Peter Rytter er ikke bange for at komme med et par friske bud.

- Det store langskud vil være landsholdsassistenten Jon Dahl Tomasson eller endnu vildere at hente Jimmy Nielsen hjem fra USA. Jeg håber ikke, de er ude i noget Peter Sørensen eller noget i den dur, men det tror jeg heller ikke. Jeg tror, de skyder lidt højere og tager udenlands. Tidligere har de været i Sverige, og denne gang kunne det være Tyskland eller Holland, siger han.

Superligaklubben AaB har valgt at sige farvel til cheftræner Morten Wieghorst et halvt år før kontraktudløb

Seneste nyt

fra Nordjylland