Fodboldfeber raser videre: Sidste hjemmekamp udsolgt

Foto: Bruno Stagsted

Når AaB 18. maj løber ind på Nordjyske Arena for sidste gang i sæsonen, mødes de af stopfyldte tribuner.

AaB har besejret det ene tophold efter det andet, skubbet al modstand til side på vejen mod toppen af tabellen, og har med 2-0 sejren over Viborg onsdag, nu også givet sig selv et godt udgangspunkt for de kommende ugers kampe mod midterholdene. Kampe som på papiret ligner sikre point, men hvor forventningspresset ikke er at undervurdere som en faktor, der kan påvirke spillerne.

Tilskuernes opbakning er derfor selvfølgelig velkommen og når AaB i sidste runde møder AGF på hjemmebane, bliver det for fyldte tribuner. Med over en måned til kampen kan AaB melde udsolgt, og der er således blot få billetter forbeholdt AGF's fans tilbage.

- Jeg kan kun gentage, at det er fantastisk at opleve den enorme opbakning, som vi har både på hjemmebane og på udebane. Betydningen er uvurderlig, fastslår AaB's sportschef Allan Gaarde over for aabsport.dk.

AaB's succes afspejler sig helt generelt i tilskuertallene. Onsdag havde nordjyderne opbakning fra omkring 1700 fans - på Viborg Stadion vel at mærke. Samtidig er der til søndagens hjemmekamp over 10.000 billetter ude og til kampen mod Esbjerg 3. maj er over 7000 billetter ude.

Flere nyheder fra TV2 Nord