Det sidste ord: Følg den sidste debat inden valget

TV2 Nord afholder tirsdag aften den sidste debat inden folketingsvalget med de nordjyske spidskandidater. Stil spørgsmål digitalt.

Klima, skatter eller velfærd. Man kan have mange punkter, der er vigtige for én i hverdagen, derfor kan det være svært at vide, hvem man skal stemme på til folketingsvalget. TV2 Nord afholder tirsdag aften den sidste debat i valgkampen. Her kan du høre, hvilke af de nordjyske kandidater der kæmper for netop det, du går op i, log du kan også selv stille spørgsmål på facebook. 

Spidskandidaterne i "Det sidste ord"

Socialdemokratiet - Bjarne Laustsen

Venstre - Karsten Lauritzen

Konservative - Per Larsen

Radikale Venstre - Marianne Jelved

Nye Borgerlige - Poul Højlund

Klaus Riskær Pedersen - Rune Osmundsen

Socialistisk Folkeparti - Lisbeth Bech Poulsen

Kristendemokraterne - David JaKobsen

Stram Kurs - Uwe Max Jensen

Liberal Alliance - Christina Egelund

Dansk Folkeparti - Bent Bøgsted

Enhedslisten - Peder Hvelplund

Alternativet - Susanne Zimmer

Det er de 13 partiers spidskandidater i Nordjylland, der kommer i TV2 Nords studie. De starter ud med at skulle diskutere et rødglødende emne i denne valgkamp, nemlig Velfærd. Efterfølgende følger flere runder med emner som responstider og klima. Debatten bliver sendt direkte på facebook, så nordjyderne har også mulighed for at blande sig i debatten og stille spørgsmål og komme med kommentarer. 

De sidste runder i debatten bliver der lagt op til, at det kun er spørgsmål fra vælgerne. Her lader vi jer nordjyder bestemme, så det er de emner, der fylder allermest i jeres hverdag, der kan blive diskuteret. 

For at stille spørgsmål til politikerne så følg med på TV2 Nords facebookside. Her kan du i løbet af tirsdag eftermiddag finde et opslag, hvor du kan stille dit spørgsmål til alle 13 spidskandidater. Du kan også stille spørgsmål løbende i debatterne til de enkelte politikere. Vi følger med i kommentarsport både før og under hele udsendelsen. 

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvor dit kryds skal sættes, så kan du også tage vores kandidattest. Her kan du se hvilke kandidater, som du er mest enig med. Du finder kandidattesten her. 

Vi har løbende haft debatter i TV2 Nords valgstudie med nordjyske folketingskandidater. Du kan finde alle otte debatter her. Herunder kan du se den første af debatterne.

Debat fra valgstudiet.

Seneste nyt

fra Nordjylland