Slip julestressen: Følg med i årets yoga-julekalender

Følg med i TV2 Nords yoga-julekalender, hvor der hver dag er en ny øvelse, som hjælper dig til at finde ro i juletravlheden.

Der skal købes gaver, bages småkager og det ene julearrangement tager det andet. Julen er en travl tid, så TV2 Nord giver dig i år en julekalender, der skal hjælpe dig med at finde ro midt i julestressen. Fra d. 1. december til d. 24. kommer der hver dag en ny øvelse op på tv2nord.dk, hvor yogainstruktør Winther McDonald fører dig igennem yogaøvelserne.

quote Jeg håber, at alle vil finde noget i julekalenderen, som de kan bruge til at slippe af med den stress og vrede, der kan følge med højtiden.

Yogainstruktør, Winther McDonald

- Jeg håber, at alle vil finde noget i julekalenderen, som de kan bruge til at slippe af med den stress og vrede, der kan følge med højtiden. Udover det håber jeg selvfølgelig også, at de kan bruge den læring efter jul til at bekæmpe stress, siger yogainstruktør, Winther McDonald.

Winther McDonald har boet i Danmark i otte år, men hun kommer oprindeligt fra USA. Helt præcis er hun fra Memphis i staten Tennessee, der blandt andet er kendt for blues og Elvis Presley. Hun har udannet sig til yogainstruktør i både USA og i Indien, men at Danmark skulle blive det sted, hvor hun praktiserede yogaen, det havde hun aldrig troet. 

Kærligheden førte hende for otte år siden til det kolde nord. Parforholdet holdt ikke, men sydstatskvinden blev forelsket i det lille kolde land, hvor hun med egne ord har overlevet syv vintre. Hun glæder sig over at kunne give folk yogaøvelser i julegave.

Det er 24 låger i en julekalender, og derfor er der selvfølgelig også 24 yogaøvelser at finde på tv2nord.dk i december.

Som man kan høre i videoen, så er dansk ikke Winther McDonalds modersmål. Hun kæmper med ordene hver dag, for hun vil rigtig gerne tale dansk. Hun ved, at accenten kan komme til at more mange, men det har hun det helt fint med.

- Man må meget gerne grine af mit danske, for jeg ved, at jeg slagter ordene indimellem, og det er fjollet. Men jeg håber, at mit mod til at tale på trods af at jeg ikke så godt kan, vil inspirere andre til at være modige. Det skal vise, at man ikke behøver være perfekt, siger yogainstruktøren.

Winther McDonald ser julekalenderen som en del af et kald til at hjælpe andre med at finde ro i deres liv. Hun håber, at så mange som muligt vil følge med og bruge øvelserne aktivt i deres hverdag.

Dette er dele af den øvelse, du kan finde bag låge nummer to.

Seneste nyt

fra Nordjylland