Første etape af skolebyggeri i Aabybro færdig før tid

Foto: Pressefoto- NCC

Første del af Aabybro Ny Skole er færdig og det endda to en halv måned før tid.

Snart to års byggeri i Aabybro er ved at lakke mod enden. Første del af Aabybro Ny Skole står klar per 31. marts og det er endda to en halv måned før tid. 

Det er bygningen til de ældste elever på Aaby Sdr. Gade, som står færdigt inden længe. Afdelingen til indskoling og mellemtrinnet på Kattedamsvej mangler kun det invendige arbejde. Den bygning forventes færdigt som planlagt den 16. juni. Budgettet på 190 millioner til skolebyggeriet ser også ud til at holde.

Som borgmester kan jeg kun være ovenud tilfreds

- Som borgmester kan jeg kun være ovenud tilfreds med den måde, byggeprocessen er forløbet på. Selvom man tager alle forholdsregler, ved man jo ikke helt på forhånd, hvad der opstår af uforudsete forhindringer undervejs i sådan et forløb. Så at det bare er gået glat – og ikke mindst, at budgettet ser ud til at holde - det er bestemt værd at glæde sig over, siger Mogens Gade.

NCC som er totalentrepenør på byggeriet kalder samarbejdet med alle parter forbilledligt. Elever og lærere kan se frem til at indvie byggeriet ved skolestart i august. 

- Vi ser alle frem til at flytte ind i de spændende bygninger, der er tegnet ud fra vores ønsker og visioner om, hvad en moderne skole skal rumme, siger konstitueret skoleleder Inge Lindberg Mouritsen. 

Jammerbugt Kommune overtager bygningerne den 16. juni og herefter starter flytteprocessen. 

Flere nyheder fra TV2 Nord