Første gang nogensinde: Par viet på færge i Hvalpsund

Et par fra Vesthimmerland har altid drømt om at blive viet til søs. Det blev til virkelighed i dag.

Parret Mads Lund Mortensen og Sosina Tebejes har længe drømt om at blive viet på havet.

- Vi ville gerne have, at det skulle være lidt anderledes fra det normale, og at blive gift på en færge, var et godt alternativ, siger gommen Mads Lund Mortensen.

I dag gik den store drøm i opfyldelse, men på en helt anden måde, end de havde forestillet sig. Til at begynde med havde de nemlig hyret en større sejlbåd med plads til ti særligt inviterede, men det faldt ikke i god jord hos resten af gæsterne. Heriblandt gommens søster.

Vi havde jo glædet os til den her bryllupsfest, og så kunne vi bare have stået der på kajen, og ikke vide, om de sagde ja til hinanden, siger gommens søster, Pia Christiansen.

Sådan blev det heldigvis ikke. Den større sejlbåd blev skiftet ud med færgen Mary, som sejler fra Hvalpsund til Sundsøre hver halve time. Derfor kunne parret invitere 50 gæster til vielsen, og også passagerer på overfarten var inviteret med til globryllup.

Klokken 14:00 ankom gommen til færgen på en gammel antik knallert, og kort tid efter ankom bruden i en gammel Cadillac fra 1968. Hun er fra Etiopien, og var iført Etiopiens nationaldragt.

Annette Vahlgreen fra Vesthimmerlands Kommune stod for vielsen, hvor både brud og gom sagde det magiske ’ja’.

Parret er enige om, at drømmen levede helt op til forventningerne.

- Det har været helt vildt jo. En fantastisk oplevelse, siger Mads Lund Mortensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland