Første stillbillede fra Nibe-komedie offentliggjort

Foto: MISO Film

Allerførste stillbillede fra Ole Bornedals stjernebesatte DRÆBERNE FRA NIBE offentliggøres i dag

Optagelserne til Ole Bornedals stjernebesatte komedie DRÆBERNE FRA NIBE er gået ind i sin afsluttende fase, og i dag kan produktionsselskabet Miso Film offentliggøre det allerførste stillbillede fra filmen. På billedet kan man roligt konstatere, at de fire stjerner Ulrich Thomsen, Nicolas Bro, Lene Maria Christensen og Mia Lyhne bliver udsat for lidt af hvert i filmen.

Filmen handler om to jyske håndværkere og venner Ib og Edward, der er kørt sur i deres livløse ægteskaber, og leger med tanken om at leve det søde liv for de sorte penge, de har gemt. Efter et kæmpe skænderi med deres koner hyrer de i en brandert en russisk lejemorder til at gøre det af med dem. Men de har undervurderet deres koner, og det bliver starten på en absurd rejse, hvor Ib og Edward til deres skræk selv ender øverst på en dødsliste.

Ulrich Thomsen og Nicolas Bro har rollerne som Edward og Ib, og Lene Maria Christensen og Mia Lyhne er deres snarrådige ægtefæller. De får selskab af blandt andre Søren Malling, Birthe Neumann, Elsebeth Steentoft, Ole Thestrup og Jens Andersen. Desuden ses britiske Gwen Taylor og polske Marcin Dorocinski i rollerne som filmens lejemordere.

DRÆBERNE FRA NIBE produceres af Miso Film, og Bornedal og Miso Film fortsætter således deres samarbejde, der startede med TV-serien 1864. Filmen produceres af Jonas Allen og Peter Bose for Miso Film i co-produktion med 4Fiction og Nordisk Film. Filmen er støttet af Det Danske Filminstituts Markedsordning og produceres i samarbejde med DR og Den Vestdanske Filmpulje.

Filmen får biografpremiere 1. Juledag i år og distribueres af Nordisk Film i Skandinavien, mens det internationale salg varetages af TrustNordisk.

Flere nyheder fra TV2 Nord