Første træning overstået: Kuhn vil skabe fodboldglæde i Hobro

01:52

Sommerferien er ovre, og i dag var det tilbage til arbejdet. Sådan er virkeligheden for Hobros Superligamandskab, der tog hul på forberedelserne frem mod næste sæson. Som noget nyt var det med Allan Kuhn i rollen som cheftræner.

Foto: Danni Rosenkrantz, Hobro IK

1 af 2

Hobros Superligamandskab havde mandag sin første træningsdag under den nye cheftræner. Her var også fire spillere på prøve med.

Sommerferien er ovre, og mandag var det tilbage til arbejdet. Sådan er virkeligheden for Hobros Superligamandskab, der tog hul på forberedelserne frem mod næste sæson.

Som noget nyt var det med Allan Kuhn i rollen som cheftræner, der tager en vision om masser af fodboldglæde med på træningsbanen.

Vi skal være dybt seriøse, men vi skal også have det sjovt. At finde den kombination af begge dele, tror jeg, gør en god fodboldspiller.

Allan Kuhn, cheftræner, Hobro IK

- Vi skal være dybt seriøse, men vi skal også have det sjovt. At finde den kombination af begge dele, tror jeg, gør en god fodboldspiller. At man trives i hverdagen, men at man synes, at det fedeste i verden, det er at spille i weekenden, siger Allan Kuhn.

- Man har verdens bedste job, det skal man ikke glemme. Det er ens hobby, der er blevet ens levebrød, og det vil jeg gerne kunne se fra spillerne hver eneste gang, de er her, for det får de at se fra mig, det lover jeg, siger han.

Derudover vil den tidligere blandt andet AaB- og FC Midtjylland-træner, forsøge at skabe et mere offensivt Hobro-mandskab.

Læs også Hobro IK ansætter Allan Kuhn

- Vi skal turde lidt mere, når vi selv har bolden, uden at gå på kompromis med den stabilitet, Hobro har forsvarsmæssigt, siger Allan Kuhn.

Derfor er der også lagt op til forstærkninger til de forreste pladser, hvor norske Pål Alexander Kirkevold sidste sæson stod for halvdelen af holdets mål.

- Vi skal have et par stykker mere fremme. Det er det, der er vores planer, og vi håber, at vi kan få fordelt vores mål lidt mere ud, end vi gjorde i sidste sæson, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobro har allerede hentet Alexander Molberg og Julian Kristoffersen, mens der ved dagens træning også var fire prøvespillere med.

Flere nyheder fra TV2 Nord