Første Vendsyssel-sejr over Roskilde i fire år

Vendsyssel Håndbold hentede lørdag eftermiddag sæsonens flotteste sejr. For første gang i over fire år vandt Vendsyssel over Roskilde i kvindernes 1. division.

23-26 stod der på måltavlen i Roskilde efter 60 minutters håndbold, hvor Vendsyssel - i modsætning til tirsdag aften i Skanderborg - kom flyvende fra start. Og det lignede en afgørelse, da gæsterne gik til pause med en overbevisende føring på 16-8. Det skriver kanalfrederikshavn.dk.

Der blev dog spænding om udfaldet. Med syv minutter igen førte Vendsyssel kun med 22-20, og halvandet minut før tid var stillingen 23-22 til gæsterne. Fløjen Ida Andersen øgede med ét minut igen til 24-22, og den sidste spænding forsvandt, da Natasja Øhrgaard scorede til 25-22.

Med sejren rykker Vendsyssel forbi både Bjerringbro og Gudme HK. De er begge noteret for 13 point, mens Vendsyssel nu er oppe på 14 point. Næste lørdag møder Vendsyssel netop Gudme HK på udebane.