Fogedretten i Aalborg afgør først forbud fredag

Ifølge TV2/NORD vil dommeren i Fogedretten i Aalborg først fredag klokken 12.00 afgøre, om der skal nedlægges fogedforbud mod brugen af Kurt Westergaards Muhammed-tegning i en demonstration i Aalborg lørdag.

Endvidere vil dommeren tage stilling til, om der skal nedlægges fogedforbud mod Anders Gravers, som kommer fra SIAD - Stop Islamiseringen af Danmark - og hans personlige brug af Muhammed-tegningen.

Anders Gravers påtænker at deltage i demonstrationen lørdag klokken 13.00, hvor han vil fremvise netop Kurt Westergaards tegning, hvilket tegneren ønsker et fogedforbud mod.

Der er imidlertid opstået forvirring omkring, hvem der tegner billedet af de to foreninger SIAD og SIOE (Stop the islamification of Europe). Ifølge Anders Gravers, der har en fremtrædende rolle i begge foreninger, er det således SIOE, der har indkaldt til demonstration på Kennedys Plads i Aalborg søndag klokken 13.00.

Anders Gravers er formand for SIAD, og ifølge ham selv er det et politisk parti, mens han i SIOE har rolle af såkaldt organiser, som er en upolitisk bevægelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland