Forårspremiere: Vendsyssel FF ruster sig til Superligaen

Med en ny mand i ejerkredsen og et tilskud på fire millioner kroner tog fodboldklubben Vendsyssel FF søndag hul på jagten på oprykning til Superligaen.

Hvis forårets mission skulle gå hen og lykkes for Vendsyssel FF - nemligat rykke op i Superligaen - er klubben klar til det rent økonomisk.

Klubben har nemlig fået tilført fire millioner kroner og en ny ejer i form af direktør Mogens Krogh, som er trådt ind i ejerkredsen. Den talte i forvejen 3 medlemmer. 

- Det gør jeg for at vise, at jeg tror på det her projekt, sagde direktøren sødnag til TV2 Nord forud for den første kamp i den nye halvsæson.

Gæsterne bedst fra start

Her tog Vendsyssel FF på hjemmebane imod Roskilde, som blev besejret med 2-0. Målene blev sat ind af indskiftede Manuel Ogude, som slog til i anden halvleg foran 700 frysende tilskuere. 

Der var ellers ikke noget, der tydede på en hjemmesejr, da det var gæsterne fra Roskilde der var farligst i første halvleg. Kun godt målmandsspil af hjemmeholdets Nicolai Flø holdt gæsterne fra at bringe sig foran.

Med sejren er Vendsyssel FF stadig nummer tre i 1. division, bare et enkelt point efter Thisted som ligger nummer to.

Pengene bliver i Nordjylland

Med en ny mand i ejerkredsen og fire millioner kroner mere i kassen skulle fundamentet under klubben gerne være på plads. I 2017 overtog den nuværende bestyrelsesformanden Jacop Andersen aktiemajoriteten i klubben, og tilførte dengang Vendsyssel FF over fem millioner kroner. 

2017 blev også året, hvor uro på trænerbænken og utilfredshed blandt Vendsyssel FF's fans prægede dagsordenen. Noget, der nu ser ud til at være fortid, hvor klubben ser fremad.

Ifølge bestyrelsesformand Jacop Andersen betyder den nye kapitaltilførsel ikke, at der skal hentes dyre spillere udefra, hvis klubben rykker i Superligaen. Derimod vil klubben arbejde på at fastholde de unge spillere, der allerede er i Hjørring.


Seneste nyt

fra Nordjylland