Forårsvarme på vej til Nordjylland - op til 18 grader

Efter en grå og lidt våd onsdag morgen venter der sol og lune i eftermiddag.

Nordjylland er stået op til grå himmel og nogle steder let regn, men fortvivl ikke - solen får i løbet af formiddagen gjort køl på de lave skyer, og så venter en flot dag, skriver TV2 Vejret.

Temperaturerne når onsdag eftermiddag op mellem 15 og 20 grader mange steder, men især ved kysterne i Nord- og Vestjylland er der risiko for havgus, ligesom vestenvinden vil holde temperaturerne nede på et langt mere behersket niveau ved de vestvendte kyster.

Varmest ser det ud til at blive i de områder, hvor solen har skinnet i længst tid, og hvor luften har passeret længst hen over den solopvarmede landjord. 

Derfor ser det ud til at blive varmest omkring Hobro og Mariager, hvor der kan blive omkring 18 grader.

Onsdagens lune vejr er en forløber for en - ser det ud til - varm torsdag. Her kan der flere steder i landet blive op til 25 grader. I Nordjylland skal man dog forvente lidt lavere temperaturer på det, der måske kan gå hen og blive årets første sommerdag.

Varmen er usædvanlig for midten af april, og kommer temperaturen over 25 grader, vil det blive den tidligste sommerdag i i 54 år, skriver TV2 Vejret.


Seneste nyt

fra Nordjylland