Forbud mod ophold i hashklub

Nordjyllands Politi har udstedt forbud mod at opholde sig på en bestemt adresse i Nørresundby, nemlig på Prinsessegade 18A, lejlighed 1.

Baggrunden for forbuddet er, at politiets efterforskning viser, at der på adressen er en hashklub, og derfor kan politiet med afsæt i Hashklubloven udstede et forbud mod op at opholde som besøgende på en bestemt adresse, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Nordjyllands Politi konstaterer, at hashklubben på adressen har eksisteret siden midten af sidste år, og at samme kriminelle persongruppe har sin færden på adressen.

- Vi har indtil forbuddet i går haft cirka 40 sager på adressen, der mest har handlet om besiddelse af hash og salg af hash, og vi har samtidig fået flere klager fra borgere over hashklubben, siger vicepolitikommissær Michael Hæstrup, der er leder af Specialpatruljen ved Nordjyllands Politi.

Vicepolitikommissæren tilføjer, at politiet tirsdag aften fulgte op på forbuddet, og her havde seks personer allerede overtrådt forbuddet.

- Og skulle hashklubben blive flyttet til nye lokaler, ja, så flytter vi altså forbuddet med. Vi kan nemlig, hvis hahsklubben starter op et alternativt sted, hurtig skride ind med et nyt forbud, siger Michael Hæstrup.

Vicepolitikommissæren fastslår, at Nordjyllands Politi fremover vil praktisere en lignende procedure over for andre hashklubber.

Forbuddet mod at opholde sig på adressen gælder i mindst tre måneder fra, at det er udstedt.


Seneste nyt

fra Nordjylland