Forbud mod ophold i rockerklubhus ophæves

Det er igen tilladt at opholde sig i Bandidos klubhus i Skalborg, efter mere end en måneds forbud mod ophold på stedet.

Fredag 15. december har Nordjyllands Politi ophævet forbuddet mod at opholde sig i Bandidos’ klubhus i Skalborg på adressen Thomas Olesens Løkkens Vej 2.

Forbuddet skyldtes den verserende konflikt mellem de to grupperinger Bandidos og Satudarah og trådte første gang i kraft 10. november. Det er blevet forlænget flere gange, men er altså ophævet nu, så det igen er tilladt at være i klubhuset.

I dag vurderer politiet, at der stadig er en konflikt mellem de to grupperinger, men at der ikke længere er grundlag for at opretholde lukningen af klubhuset.

– Vi vurderer trusselsbilledet meget nøje for at sikre borgernes tryghed i området. Der er fortsat en konflikt mellem Bandidos og Satudarah, men vi vurderer nu, at den konkrete risiko for angreb mod klubhuset i Skalborg er så lav, at der ikke er grundlag for at forlænge forbuddet mod at opholde sig der, siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Anders Uhrskov.

Han oplyser, at Nordjyllands Politi fortsat holder ekstra godt øje med området omkring klubhuset og således også fastholder den øgede patruljering der.


Seneste nyt

fra Nordjylland