Forlystelser fra Tivoli Karolinelund solgt

Foto: TV2/Nord

18 forlystelser er nu solgt, efter et enigt byråd i går besluttede at acceptere et bud fra firmaet Freizeit Anlagen Bau (FAB), der ligger i Luxembourg.

På byrådsmødet i Aalborg Kommune i går besluttede et enigt byråd at sælge i alt 18 forlystelser fra det nu Lukkede Tivoli Karolinelund.

Køberen er firmaet FAB fra Luxembourg, der handler med forlystelser. De skal betale 3,3 millioner kroner for forlystelserne inklusiv afholdelse af udgifterne til blandt andet nedtagning og transport.

På Byrådsmødet blev det fortalt, at det kommer til at kræve 120 vogntog at flytte forlystelserne. Det vil tage otte uger at fjerne forlystelserne fra tivoliet.

Ved Aalborg Kommune forventer man, at nedtagningen af forlystelserne påbegyndes i midten af april. Det fortæller Vicekommunaldirektør Jørgen Litske til TV2/Nord.

Men salget af effekter fra Tivoli Karolinelund er endnu ikke slut. I følge Kommunaldirektøren skal flere ting fra Tivoli Karolinelund senere bortauktioneres på en offentlig auktion, og her kan borgere købe et minde med hjem.

Flere nyheder fra TV2 Nord