Efter trusler: Formand for Danske Ældreråd trækker sig

Erik Stagsted fra Løgstør har valgt at trække sig fra sin post som formand for Dansk Ældreråd efter flere trusler.

Efter at have været formand for Dansk Ældreråd har Erik Stagsted nu valgt at trække sig. Det sker efter han har modtaget flere trusler. 

Truslerne er både kommet via breve til hans privatadresse i Løgstør, men flere har også sendt trusler via mails. 

- De første mails røg bare i skraldespanden, men efter nogle stykker begyndte jeg at gemme dem. Henvendelserne går direkte på min person. Jeg bliver kaldt en idiot, fortæller Erik Stagsted til TV2 Nord. 

Truslerne mod Erik Stagsted startede for alvor efter nytår. Og selvom han har været formand i to år, så er årsagen til truslerne hans formandskab.

- Det handler rigtigt meget om, at jeg blev valgt til formand. I trusselsbrevene skriver de, at det var en stor fejltagelse at jeg blev valgt og at det var de skide bonderøve fra de jyske ældreråd, som stemte mig ind i stedet for en ordentlig repræsentant fra Sjælland, fortæller Erik Stagsted. 

Truslerne mod Erik Stagsted startede for alvor efter nytår. Og selvom han har været formand i to år, så er årsagen til truslerne hans formandskab.

På Dansk Ældreråds hjemmeside fremgår det, at Erik Stagsted har trukket sig af personlige årsager. Truslerne er simpelthen blevet for meget for ham. 

- Det værste er egentligt, at de skriver: Gid du må kvæles i dit eget lort. Det er langt over stregen og det skal hverken jeg eller min familie stå model til. Det vil jeg ikke ønske for nogen, fortæller Erik Stagsted. 

Første næstformand Mogens Rasmussen overtager posten som formand ind til den 29. april, hvor der er repræsentantsskabsmøde i Dansk Ældreråd.

Erik Stagsted har endnu ikke besluttet sig for, om han vil melde truslerne til politiet. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland