Formodet spritbilist slap fri

Et ægtepar fra Øster Hurup tilbageholdt i weekenden en formodet spritbilist, der var kørt i grøften ved Øster Hurup. Politiet havde dog ikke ressourcer nok til at sende en patruljevogn.

Ved 18.30-tiden i lørdags var Jørgen og Jytte Kaare Jensen ude at cykle en aftentur. Pludseligt bliver de overhalet af en slingrende bil, der kører venstre om i et helleanlæg nord for Øster Hurup. Senere går det helt galt for bilisten der ender i grøften i venstre side af vejen:
- Da vi kommer derhen, kan vi se, at manden er ved at kravle ud af bilen, og han er tydeligt påvirket. Han kan næsten ikke stå på benene, og han er uklar i sin tale, fortæller Jytte Kaare Jensen.
Jørgen stopper bilen i grøften og tager nøglerne fra den unge mand, mens Jytte ringer til politiet, der lover at komme.
Efter 5-7 minutter bliver Jytte ringet op af politiet
- De måtte beklage, at de desværre ikke kunne sende en vogn derud, og at vi måtte give manden sine bilnøgler tilbage og "lade ham sejle sin egen sø", som de sagde, forklarer Jørgen Kaare Jensen.
Tillidsmanden hos Nordjyllands Politi, Børge K. Nielsen, fortæller, at det er sket før:
- Vores vagthavende fortæller jo jævnligt om det her, om episoder de ikke kan komme ud til. Så den her situation kommer ikke uventet for mig, siger tillidsmanden.

Flere nyheder fra TV2 Nord