Fornem pris til nordjysk forsikringsselskab

Himmerland Forsikring kåret som årets kundeejede forsikringsselskab i Danmark

FinansWatch har i samarbejde med EY kåret årets finansvirksomheder i Danmark, og det nordjyske forsikringsselskab, Himmerland Forsikring, modtog prisen som årets kundeejede forsikringsselskab i Danmark.

Himmerland Forsikring løb med den fornemme pris på baggrund af selskabets nøgletal, herunder vækst og indtjening for såvel regnskabsåret 2018 som udviklingen i de seneste 5 år. Himmerland Forsikring-koncernen havde i 2018 et resultat af forsikringsdriften på 48,1 millioner kroner og har igennem de seneste 10 år haft positive resultater af forsikringsdriften.

Adm. direktør Ole Færch modtog hædersprisen på vegne af selskabet.

- Vi har en klar målsætning om en stabil forretningsudvikling, hvor det ikke alene er vækst, der tæller, men i lige så høj grad at yde en stor beskyttelse af vores kunder gennem forsikringsdriften, og vi er derfor et meget velkonsolideret selskab, siger Ole Færch og fortsætter:

- Det skal vi blive ved med at være, da den gensidige tankegang, der lå til grund for vores etablering for mere end 135 år siden, er et bærende element i vores måde at drive forsikringsvirksomhed på.

Tæt på kunderne
Ole Færch peger på nærheden til kunderne som en af forsikringsselskabets absolutte styrker.

- Vi kender vores kunder. Det er deres virkelighed, det handler om - og dem vi er sat i verden for at tjene. For os er det hele tiden nærheden og mennesket, der er i fokus. Det er helt naturligt som kundeejet selskab, siger Ole Færch

Han glæder sig over, at omverdenen nu også har fået øjnene op for Himmerlands Forsikrings måde at drive den kundeejede forretning på med kunderne og det gensidige princip i centrum.

Det er et resultat af den omstilling, vi påbegyndte for fem år siden og er kommet rigtig langt med. Jeg er rigtig glad for, at det er blevet moderne at være gensidig, siger Ole Færch.


Seneste nyt

fra Nordjylland