Forsøgte at dræbe sin kæreste: 47-årig varetægtsfængslet i fire uger

Den 47-årige mand, der tirsdag eftermiddag var involveret i et knivstikkeri med sin 24-årige kæreste, er onsdag blevet varetægtsfængslet for drabsforsøg.

En 47-årig mand er onsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at have forsøgt at dræbe sin 24-årige kæreste med en kniv.

Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi, Thomas Klingenberg.

Den 47-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør og fængslet in absentia, fordi han i øjeblikket selv er indlagt på Aalborg Universitetshospital med skader. Skader, han pådrog sig i forbindelse med drabsforsøget.

Manden blev anholdt klokken 15.40 tirsdag eftermiddag i sit hjem i Overlade, hvor både han og den 24-årige kvinde var kommet alvorligt til skade ved et knivstikkeri.

Kvinden var blevet stukket to gange i maveregionen, og én af flængerne havde forårsaget skader på hendes indvolde. Både hun og den 47-årige mand blev transporteret på sygehuset for at blive behandlet for deres skader.

Onsdag blev manden så fremstillet i grundlovsforhør uden selv at være til stede.

- Retten har fundet, at der var særligt bestyrket mistanke om forsøg på manddrab, og derfor blev den 47-årige varetægtsfængslet. Men det er sådan, at når man bliver fremstillet i et grundlovsforhør in absentia, skal man fremstilles igen, så snart man er i stand til det. Derfor skal han i retten igen, når han bliver udskrevet fra sygehuset, siger anklager Thomas Klingenberg.

Både den 47-åriges og den 24-åriges tilstand er onsdag stabil, oplyser anklageren. 

En 47-årig mand, er in absentia blevet varetægtsfængslet i fire uger for at have forsøgt at dræbe sin 24-årige kæreste med en kniv i Overlade ved Løgstør

Seneste nyt

fra Nordjylland