Motorcyklist drønede igennem Vendsyssel: Forsøgte at stikke af fra politiet

En 35-årig mand fra Sindal er anholdt og sigtet for blandt andet at forsøge at stikke af fra politiet på motorcykel og køre i påvirket tilstand.

En 35-årig mand fra Sindal var årsag til en stor og længere politijagt gennem Vendsyssel onsdag aften. Det var to motorcykelbetjente, der tilfældigt så den forbipasserende motorcyklist køre ikke helt som loven foreskriver. Politiet forsøgte at få manden til at standse, men det gjorde han ikke.

I stedet tog han flugten. Og satte i fuld fart afsted væk fra ordensmagten, der havde set ham på Ugiltvej ved Hjørring.

Den 35-årige motorcyklist fortsatte stedkendt gennem en masse små veje i området med politiet lige i hælene, men efter en halv time i et kryds ved Østervrå gik det galt.

Motorcyklisten mistede herredømmet over køretøjet i et kryds og væltede.

Politiet var ikke mange minutter fra stedet og kunne ud over at konstatere, at manden heldigvis ikke var kommet til skade, også anholde ham og sigte ham for en stribe ulovligheder.

Det viser sig nemlig, at den 35-årige forlængst har mistet kørekortet, ligesom en blodprøve afslørede, at han var påvirket af såvel spiritus som narko.

Den 35-årige er onsdag aften til såkaldt afrusning hos Nordjyllands Politi, der ikke kan afvise, at den nu tidligere motorcyklist vil blive fremstillet foran en dommer torsdag.


Seneste nyt

fra Nordjylland