Forsøg på voldtægt mislykkedes

En 22-årig kvinde blev tirsdag aften antastet af en mand, der befamlede hende og forsøgte at lægge hende ned.

Ved 21-tiden tirsdag aften blev en 22-årig kvinde befamlet af en mand, da hun var på vej hjem via stisystemerne ved Dagnyvej i Aalborg. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

En mand greb fat i kvinden bagfra. Han stak en hånd ned i bukserne på kvinden, mens han forsøgte at lægge hende ned. Men kvinden var snarrådig. Hun bed manden i fingeren og begyndte at råbe op. Det forstyrrede tilsyneladende manden, så kvinden kunne ryste sig fri og løbe hjem til sin bopæl, hvor hun kontaktede politiet.

- Det tyder på, at det er et forsøg på voldtægt, når han tager fat i hende og forsøger at rykke hende ned. Ham vil vi gerne have fat i, siger vagtchef Poul Badsberg.

Kvinden beskriver overfaldsmanden som værende 16-18 år og spinkel af bygning. Hun beskriver ham som arabisk af udseende. Manden bar en mørkeblå hættetrøje samt baggy cowboybukser.

Nordjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner til episoden, eller fra folk der har set manden i nærheden af Dagnyvej. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland