Forsøgte også selvmord onsdag

Den 21-årige mand, der i weekenden begik selvmord i Aalborg Arrest ved at hænge sig i sin livrem, forsøgte også to dage inden at begå selvmord ved at spise en overdosis piller, mens han var fængslet. Det fortæller hans far.

Den 21-årige mand, som i weekenden hængte sig i sin celle i Aalborg Arrest, havde tidligere på ugen forsøgt at begå selvmord. Det fortæller faren til den 21-årige mand, Jim Karlsen. Han har fået oplysningen bekræftet hos Nordjyllands Politi.

- Min søn havde taget sovepiller og havde truet med at snitte sig i håndleddet, fortæller Jim Karlsen.

Han fortæller, at Nordjyllands Politi har oplyst ham, at hans søn blev fulgt på sygehuset, men efter nogle timer blev han kørt tilbage til arresten.

- Arresten burde have været opmærksom på, at han ikke bare skulle sendes op i en celle med en livrem, da han kommer tilbage fra sygehuset. Det er jo fuldstændigt uansvarligt, siger faren.

Det er ikke lykkes TV2/Nord at få kontakt til den betjent fra Nordjyllands Politi, som efterforsker sagen. Det har heller ikke tirsdag været muligt at få en kommentar fra Arrestforvareren i Aalborg, Steen Væver.


Seneste nyt

fra Nordjylland