Forsoning nærmer sig i Løgstør

Løgstør Fjernvarmeværk erkender i dag at de har haft et udslip af sod fra deres halmfyr den 7. januar. Værket er klar til at betale for rengøring efter nedfaldet.

Løgstør Fjernvarmeværk havde onsdag aften et udslip fra deres nye halmfyr, der betød campingvognene hos Løgstør Caravan Center blev beskidte. Udslippet skyldtes en fejl.

- Trykket i fyret blev for højt i kedlen og så blev et sikkerhedssystem aktiveret. Det betød i nogle sekunder at vi lukkede luft ud, udenom filteret deres skal rense luften, siger Uffe Bro, Formand for Løgstør Fjernvarmeværk.

Sikkerhedssystemet er nødvendigt, ellers ville det nye halmfyr være eksploderet. Men fejlen skal selvfølgelig findes erkender fjernvarmeværket og har bedt leverandøren af fyret rette fejlen, så det ikke sker igen.

Uffe Bro mener at Fjernevarmværkets driftsleder allerede samme dag som Jørn Olesen gjorde opmærksom på problemet tilbød at løse det.

- Driftslederen tilbud Jørn Olesen at betale for at lade ISS gøre campingvognene rene. Men det afslog han, siger Uffe Bro

- Det har jeg i forstået. Det tilbud har jeg ikke hørt, siger Jørn Olesen, Ejer af Løgstør Caravan Center.

Hvis Fjernvarmeværket holder fast i sit tilbud om at lade ISS gøre campingvognene rene, er Løgstør Caravan Center indstillet på at tage imod tilbuddet.

- Det er vi. Hvis det er tilfældet, så må vi lige tale om det, siger Jørn Olesen i dag til TV2/NORD.


Seneste nyt

fra Nordjylland