Første læge er klar i Sundhedshus Sæby

Foto: Christian Krickhahn

Foto: Christian Krickhahn

1 af 2

Mandag åbner det nye Sundhedshus i Sæby - et hus til 48 millioner kroner. En enkelt læge har indtil videre sagt ja til at flytte ind.

Frederikshavn Kommune er i fuld gang med at flytte en række sundhedstilbud til de nye lokaler i Sundhedshus Sæby.

Praktiserende læge Tage Thusgaard Kristiansen har travlt. Hans klinik er ved at blive pakket ned, så han kan flytte ind i sine nye lokaler. Fra den 1. september tager han imod patienter her.

- Vi glæder os til at byde vores patienter velkomne i de nye og moderne lokaler i sundhedshuset, siger Tage Thusgaard Kristiansen.

Han glæder sig over, at sundhedshuset er let tilgængeligt.

Der har været utilfredshed blandt borgerne i Sæby over, at man bruger så mange skattekroner på et hus, som lægerne i byen ikke har særlig stor interesse i at bo i.

Formanden for bestyrelsen for Sundhedshus Sæby I/S, Jørgen Rørbæk Henriksen (S), er glad for, at den første praktiserende læge i sundhedshuset er på plads.

- Vi håber, at både personale og patienter bliver glade for at være i de nye rammer, siger han.

Andre sundhedsprofessionelle kan også blive en del af huset.

-Vi havde ikke forventet, at lægedelen af huset ville være fyldt fra første dag, og vi håber, at nogle af de læger, der indtil videre har takket nej til at blive en del af huset måske vil genoverveje, når de ser huset helt og funktionsdygtigt, siger Jørgen Rørbæk Henriksen.

Flere nyheder fra TV2 Nord